Auto pakattu. Lähdössä mökille. Mukaan tulee Tabe ja Riesa. Wilma ja Pilvi liittyvät joukon jatkoksi ensi tiistaina. Ollaan siis kolmistaan mökillä, meidän maalla, monta päivää. Isäntä lähti Lahteen katsomaan nopeita veneitä.

Auto on tupaten täynnä. Mukana mm. kamera tarvikkeineen ja kuvausoppaineen. Josko  opettelisi sen käyttöä. Läppäri , jos  vaikka saisin  järjesteltyä kuvia sadepäivinä.  Vino pino leffoja, joita sitten sadepäivinä katselisin. Muutama kirja sadepäivien ratoksi. Otinpa mukaan vähän piirustustarvikkeitakin, josko opettelisin piirustamista, vaikka sitten jos sataa. Ajattelin jopa raahata  monta pinkkaa valokuvia vuosien varrelta. Niitä olisi kiva laitella albumiin sateen ropistessa katolla. Kuten huomaatte, varauduttu on sateiden varalta! Nyt vaan näyttää siltä, että sadetta saa turhaan odotella. Täytynee käydä ostamassa aurinkorasvaa - ihan varoiksi.

Sitten olisi tarkoitus vähän treenata Taben kanssa agia. Mökillä on pieni nurmikkokenttä ja muutama este: 5-6 hyppyä, pituus, rengas, pöytä, 2 pientä lasten putkea, kepit, puomi. Eiköhän näillä jo jotain kuvioita  pysty treenaamaan. Rengas on varsin vaikuttava. Isäntä rakensin sen aikoinaan Wilmalle ja Pilville kakkosnelosesta. Renkaana vanha autonrengas. On sen verran julman näköinen vempain, että tyttöjen lisäksi Riesa on sen kanssa oppinut rengasvarmaksi koiraksi. Nyt on sitten Taben vuoro.

Mutta ei, nyt pitää lähteä. Täytyy hakea Riesa Mimmiltä, joka pyysi tulemaan vähän myöhemmin, kun Riesa vielä nukkuu. Käskin herättää herran.

Hyviä kesän jatkoja.