Kyllä sai mamma taas vääntää ja kääntää, ennen kuin onnistui muuttamaan blogin ulkonäköä. Periaatteessahan se on yksinkertaista, jos vaan tajuu, miten se tapahtuu. Meikä ei tajunnut. Alku oli helppoa: löysin Kikin pohjista valmiin pohjan ja siirsin sen omille sivuille. Sen jälkeen  ei sitten enää ollutkaan niin helppoa, kun yritin siirtää karvaturrien kuvaa tänne sivuille. Mistä hemmetistä mä löydän noita kuvakoodeja? Mistään ohjeista ainakaan minä en löytänyt ohjetta.

Aloitin homman perjantaina, ja juuri kun olin lähes ratkaissut sen, tuli lähtö mökille. Selitä siinä isännälle, että oota vähän, mä teen tähän vaan yhen jutun. No joo, ehkä se ei kuitenkaan olisi hetkessä ratkennut mutta hyvälle alulle pääsin. Ja jalostin  viikonlopun aikana ajatustani, jonka sitten totetutin maanantaina. Ja sehän pelasi! Wau! Mä oon guru! Ainakin omasta mielestäni ja näillä pohjatiedoilla. Me sentään koulussa käytettiin vielä laskutikkua ja ensimmäisen taskulaskimen näin lukiossa. Kauppaopistossa piirreltiin vuokaavioita ja opeteltiin ohjelmointikieliä. Itse laite oli meidän ulottumattomissa. Joten revi siitä.

Käytiin  useamman kerran kääntymässä mökillä. Perjantaina lähdettiin Pohjaan, lauantaiaamuna Pohjasta Kirkkonummelle, iltapäivällä takaisin Pohjaan, sunnuntaiaamuna Kirkkonummelle ja puolilta päiväin taas Pohjaan, illansuussa sitten Pohjasta Helsinkiin. Yhtä reissaamista viikonloppu ja minkä vuoksi: Mimmi ja Riesa tekivät ennätyksensä - viisi hyllyä yhtenä viikonloppuna! Mutta ei ne niin pahoja olleet, joukkoon mahtui ihan kelpo suorituksiakin, mutta kun Mimmi on niin pedantti kontaktien kanssa. Ei riitä, että Riesa tekee upean kontaktin, sen pitäisi vielä odottaa lähtölupaa. No, nyt lähdettiin puomilta ilman lupaa ja häkki heilahti pojalle joka kerta. Ihme, ettei tällä kertaa ottanut heti opikseen.

Tabe kulki mukana ja käyttäytyi oivallisesti. Tosin se ei nähnyt yhtään ratasuoritusta, mutta saattoi kuitenkin aistia kisatunnelmaa väliajoilla. No, kunhan mekin sitten joskus päästää radoille, niin näytetään Riesalle uudet ennätykset! Enpä vaan nyt kerro missä lajissa ;)