Mimmi kävi tänään lääkärissä. Useammankin suosittelemalla ortopedillä. En tiedä, mitä sitten odotin, mutta tilanne on edelleenkin sama kuin ennenkin. Lääkäri oli ymmällään ja totesi, ettei Mimmin kävelyongelmat ainakaan primääristi ole ortopedisia. Joten hän laittoi lähetteen Meilahteen pään ja selän magneettikuvaukseen sekä uudelleen tehtävään hermoratatutkimukseen. Lisäksi labrakokeisiin. Jotenkin taisin odottaa, että tämä lääkäri osaisi siltä istumalta sanoa, että tämähän on selvästi se ja se tapaus. No, nyt Mimmi sitten odottaa kutsua Meilaihteen, josta viimeksi potkittiin pois. Tämä epätietoisuus on rasittavaa. Ei ihme, että meikäläiselläkin verenpaineet huitelevat välillä ihmelukemissa, vaikka en mitään verenpainetautia sairastakaan. Ainakaan omasta mielestäni.

Päätettiin Mimmin kanssa, että reenaan Riesan kanssa silloin, kun Mimmi ei kykene. Jotta poika pääsee baanalle ja minäkin siinä sivussa toivottavasti opin, miten näiden vauhtikoirien kanssa pärjäisi. Ei päästy Taben kanssa SM2010-ryhmään. Eipä ole ensimmäinen kerta, kun meikäläinen jää SM-ryhmien ulkopuolelle. Tuttu juttu. No, totuuden nimissä on myönnettävä, etten varmaan olekaan niitä potentiaalisimpia SM-kisaajia. Näin sanoo järki, vaikka tunnepuolella kirveleekin. Eikä Tabekaan ihan parhaimpaansa näyttänyt, kun oltiin 'kokeessa'. Niin kauan, kun tietää, mitä tehdään, menee ihan kivasti mutta pakka hajoaa sillä hetkellä, kun vastaan tulee jotain outoa. Kuten putki A:n alitse. Aivan uusi este! Parempi mennä rähisemään naapurikentän isolle mustalle. Onneksi oli panssariaita välissä!

Nyt kesällä ollaan käyty ATD:n hallissa kaikessa rauhassa kaksistamme harjoittelemassa. Silloin Tabe on kyllä tosi kivasti mukana. Ja on oppinutkin vaikka mitä! Torstaina mennään sitten pitkästä aikaan ryhmätreeneihin. Saas nähdä, miten Tabe osaa hillitä liiallisia menohalujaan.

                                1833802.jpg

Viime viikonloppu oltiin taas mökillä. Vietettiin rapukestejä omalla porukalla. Syötiin rapuja (ei kotimaisia), juotiin ravunpyrstöille. Ihan kiva kesänpäättäjäiset . Seuraavan kerran päästään mökille vasta lokakuussa. Kun on eessä kummitytön häät, TerriEri ja lomamatka.

                                   1833800.jpg

ps. liityin tänään Facebookiinkin. Kaikkee sitä!