Ootellaan, ootellaan. Huomenna ne alkavat. Nimittäin agilityn maailmanmestaruuskisat jäähallissa. Oltiin jo eilen bortsuporukoiden kanssa asettamassa keinonurmimattoa. Muutaman tunnin urakka ja lisäksi oli kivaa. Kyllä kelpaa kisaajilla! Paikalla kävi myös tulevia kilpailijoita katselemassa tulevien päivien areenaa.

Oltiin toissailtana Taben kanssa mätsärissä. Mukana myös Brando-broidi , Riesa-veikka ja rouva kasvattajan uusi väärärotuinen eli aikas söpö englannnintoyterrieri Havi. Brando ja Havi lähinnä hakivat näyttelytuntumaa ja Riesa tuli huvin vuoksi.  No, onhan tuo  Tabekin jo ehtinyt muutamat näyttelyt kiertää, mutta kun ihan nurkilla oli ja ilmakin oli sees. Pääsin minäkin kokeilemaan handlaamista. Tabe käyttäytyi mallikkaasti ja sijoittui lopulta punaisten kakkoseksi. Taktisesti hieno sijoitus, sillä aurinko oli jo laskenut ja BIS:n valinnassa täytyi tuomarin turvautua käsikopeloon ja muistiin. Luulisin. Sen verran pimeää alkoi jo olla. Päästiin siis pois vielä siinä vaiheessa, kun vielä näki eteensä.

Lupasin Tabelle, että tänään pääsee reenaamaan. Ensimmäisen kerran kolmeen viikkoon. Mutta sitten kantti petti ja jouduin pyörtämään sanani. Olen onnistunut tuomaan tuliaisena matkalta jonkun sitkeän vatsapöpön, joka parin päivän tauon jälkeen muistutti itsestänsä tänä aamuna. Ja päivälläkin. Ja vielä tässä illan suussakin kipristeli sen verran uhkaavasti, että agi sai jäädä. Valitettavasti. Vähän kyllä harmittaa.

Toivottavasti huomenna on jo parempi. Niin tai näin, hallille mennään. Syödään sitten Tannoponia (sattuu olemaan vanhaa varastoa) ja juodaan teetä.

Ei muuta kun ootellaan. Huomenna se alkaa!!!!!!!!!!