Meillä oli Taben kanssa onni päästä viikonloppuna Maria Aaltosen kurssille. Kiitos ATD! Etukäteen vähän jännitin, miten Tabe pärjää 'vieraissa' harkoissa, mutta hyvinhän tuo meni. Tyttö oli kovasti mukana ja teki parhaansa. Meitä oli ryhmässä neljä paria, ja Taben vuoro lauantaina oli viimeisenä. Pidin sitä autossa odottamassa, kunnes Riesa oli radalla. Sen verran säälin läsnäolijoiden korvia. No, meteli oli toki melkoinen, kun meidän pikkupetoparimme oli saman aikaisesti hallissa. Riesan menohan provosoi Tabea melkoisiin kierroksiin; silmänympärykset punaisina se huutaa kannustuksia ja pyrkii mukaan radalle. Tosi hyvä keino nostattaa kierroksia!

Olin etukäteen varoittanut, että jos Tabe syöksyilee muita kohti radalta, niin eikun vaan tyttö ruotuun ja hurja käännytys takaisin. Varmaan ajattelivat, mikä peto sieltä on tulossa. BC Mac oli turvassa isossa häkissä ja lagotto Baia lenkillä. Vasta harjoituksemme loppupuolella tuli halliin. Eikä tuo taapero pahemmin välittänytkään muista. Sen verran kivempaa sillä oli mamman kanssa radalla! Että tuntui mukavalta!

Tänään sitten Tabe tuli halliin ennen Riesan vuoroa. Ja ensimmäisen kerran koko alkavan agiuramme aikana se tyytyi syömään namia mamman kanssa toisen koiran tehdessä harjoitusta! Tosin Mac oli hallin perällä, me oven suussa. Mutta kuitenkin, Tabe näki Macin, eikä  edes pyrkinyt  sinne päin vaan hyppeli käskystä sivulle ja tillitti silmiin! Stressitaso oli huomattavasti alempana kuin edellisenä iltana. Ja jälleen olin taivaissa! Näin, jonkun mielestä ehkä pienestä,  meikäläinen levitoi.