Itsenäisyyspäivä ja siinä samassa viikonloppu takana. Tavan mukaan aamupäivä vietettiin Purinalla agilitykisoissa. Mimmi ja Riesa kävivät pyörähtämässä radalla. Hyllyhän sieltä tuli. Mimmin kommentti: Riesa sikaili, hän oli tyhmä. Yritin lohduttaa, että onneksi ei ollut toisinpäin. Mimmi sikana, Riesa tyhmä. Hm... Mietimme tätäkin vaihtoehtoa. Voisi sittenkin toimia. No, ei Mimmi raaski pojulleen sikailla, vaikka ehkä voisi toimiakin. Riesa kun on täynnä itseään.

Ilta sujui saunan, linnanjuhlien ja kuohuvan juoman sekä pikkupurtavan merkeissä. Ihan isännän kanssa kahdestaan. Ja toki Tabekin siinä pyöri mukana. Saunaa myöten. Tykkää kovasti saunomisesta ja kovista löylyistä.

Huomenna työpäivä. Meillä on menossa melkoinen varustelukilpailu toimistossamme. K-L:n ja minun kahden hengen huoneen ovenpielessä on jouluvalot kultahörhelineen, enkeli ovessa ja tonttuarmeija oven yläpuoleisessa ikkunassa. Vaihdoimme punaiset ikkunavalot neutraaliinpaan kuultuamme riittävän usein vihjailuja punaisten lyhtyjen käytävästä. Eipä ollut tullut viattomaan mieleeni tuokaan. Työhuoneessamme on sitten kynttelikkö ja ne punaiset jouluvalot, joulukalenteri ja kirjava joukko tonttuhahmoja ja koristeita. Valaistuksena jouluvalojen lisäksi vain pöytälamput. Ja taustalla tietenkin Toivon tuottajien joululaulut. Jouluun mennessä voi olla, että joululaulut on jo laulettu.