Eilen aamulla töihin parkkeeraessani huomasin jonkun sotanneen parkkiruutuni kohtuullisen suurella nesteläikällä, josta johti vana aina ajotielle asti. Pienellä mielikuvituksella läikkä saattoi aamupimeässä muistuttaa öljyn aiheuttamalta, vähän enemmän kuvitellessani tuli mieleeni, josko joku olisi kokenut hirmuista väkivaltaa parkkipaikalla. En kuitenkaan halunnut tarkemmin tutkia roiskeita.

Töistä lähteissäni totesin läikän  helpotuksekseni öljyksi. Jonkun auto vuoti ja pahasti! Puolessa välissä kolmen kilometrin kotimatkaani auton öljymittari alkoi piipata ja välkkyä! Ei voi olla totta. Minun Golfini, laskee allensa! Onnistuin vielä jättämään läiskät Mimmin pihalle, missä lisäsin öljyä autoon. Öljytikku oli noussut paikoiltaan ja öljyä oli roiskunut ympäri moottoritilaa. Huomautin Mimmille, joka oli lisännyt autoon öljyä toista kuukautta sitten, että  kannattaisi asettaa tikku kunnolla paikoilleen!

Päätettiin jatkaa Keravalle treeneihin. Öljyvuotohan johtui huolimattomasti asetetusta öljytikusta. Vaan ei  johtunutkaan. Lähes välittömästi startattuani auto alkoi jälleen valittaa voitelun puutetta. Joten uskottava oli, että jotain oli vialla. Ja pahasti. Nyt auto nököttää parkissa pihalla ja odottaa, jotta saadaan hinattua korjaamoon. Että sellasta tällä kertaa. Ja tulee tieteskin maksamaan mansikoita!