Kaksi viikkoa napsahduksesta ja jalka edelleen arka. Mimmi saa treenata Taben kanssa. Hyvin heillä menee. Miksiköhän Mimmi ei kuitenkaan suostunut kisaamaan Taben kanssa viime viikonloppunaSilmänisku No joo, ehkä tällä hetkellä vielä Tabe on mamman koira kisaradalla. Onhan sillä omat metkunsa ja meille onkin jo muodostunut tietyt rutiinit, joilla keskitytään ennen omaa suoritusta.

Treeneissä Taben kanssa on jo mukava treenata, kun ei tarvi huolehtia siitä, että koira pysyy mukana eikä touhuile omiaan. Sen verran se on jo tajunnut minunkin funktion siellä esteiden joukossa.

Tabe oli eilen lonkka- ja kyynärkuvauksissa. Kyynärissä ei mitään vikaa mutta lonkatItku Toinen lonkka ilmeisesti C ja toinen jopa huonompi. Väljyyttä. Kyllä vähän kolahti. Tosin totta puhuen, vähän olin kyllä pelännyt, että eivät ne ihan kunnossa ole. Tabella on tapana peitsata melkoisesti. Ja laukata. Rauhallinen ravi tuntuu olevan joskus vaikeaa. Olen toiveissani pistänyt sen menohalujen piikkiin. Hommasin Tabelle flexinkin, kun tuntui, että remmissä kävely on kiemurtelua. No, totta on, että flexissä Tabe liikkuu paremmin. Ja enemmän.

Ja mitä tulee Taben agilityyn. Lääkärin mukaan agilitystä ei ole haittaa vaan ennemminkin hyötyä. Liikunta pitää lihakset kunnossa. Saattaisi olla että ilman kuvauksia Taben lonkkaongelmat eivät olisi tulleet milloinkaan esille. Asia on kuitenkin hyvä tietää, vaikka huomasinkin eilen koko illan seuranneeni Taben liikkumista kotona ja ulkona.

Itsekin sain lääkäriltä eilen ukaasin, jotta selkä- ja vatsalihaksia (mitä ne on?) pitäisi parantaa. Joten yhdessä me nyt sitten parantelemme lihaksia ja toivottavasti päästään hyvään kuntoonkin.