Terveisiä Thaimaan Phuketista! Käytiin isännän kanssa tutustumassa tähän idän ihmemaan, tämän päivän kanariaan. Kaikkihan siellä on käyneet.

Ensimmäisenä tulee mieleen vehreä sauna: lämmintä ja kosteaa ja niin rehevää. Ainakin verrattuna Välimeren maiden maisemiin. Ihmiset ystävällisiä, ruoka hyvää ja hintataso kukkaroystävällinen. Turismia ja villiä luontoa.

 

Käytiin ratsastamassa norsulla pitkin kivistä joenuomaa

sekä lilluttiin kanootissa rauhallista jokea pitkin nauttien upeista maisemista ja luonnonrauhasta

Toki me oltiin rannallakin grillautumassa ja leikittiin lämpimässä meressä rantatyrskyissä

 Illansuussa käytiin ihailemassa auringonlaskua.  Paikalla oli muitakin

Auringon laskiessa rannan kansoittivat lentopalloilijat, lenkkeilijät, lapsiperheet.

Illalla sitten nautittiin tulisesta thairuuasta ja nähtiinhän me jopa Elviksen inkarnaatiokin ...

jopa ihan lähietäisyydeltä

Mitähän vielä? Käytiin myös tutustumassa Thaimaan parhaimmaksi rankattuun matkailukohteeseen eli Phuket Fantaseaan  http://www.phuket-fantasea.com Upea show norsuineen ja hienoine esityksineen.

Toki me käytiin myös hemmoteltavissa Spassa: sauna (suomalainen Helo), poreamme, yrttikääreessä mehustuminen ja kokovartalohieronta. Käsittely kesti 150 minuuttia ja hinta oli meiltä molemmilta yhteensä noin 90 euroa. Kyllä kannatti! 

Tarkoitus oli myös mennä snorklailemaan Similanille, mutta sitten iski vatsatauti. Onneksi siitä päästiin reilussa vuorokaudessa. Tosin isännällä pöpö oli sitkeämpi ja muutaman päivän hiljaiselon jälkeen muistutti olemassa olostaan kotimatkalla. Eikä vieläkään ole jättänyt rauhaan.

Mutta muuten, tosi kiva reissu.