Käytiin eilen Taben kanssa Ojangossa epiksissä. Verryttelyksi tehtiin möllirata, josta tehtiin hyl, kuinkas muuten. Tabe tosin oli hyvässä vireessä ja kuuliainen, joten hylly oli kyllä ihan omaa ohjausta! 

Kisaavien radalla sitten SE tapahtui! Saatiin ensimmäinen tulos aikaiseksi! Ei ollut nolla, mutta nätti rata kuitenkin! Tabe oli erittäin kuulolla, mutta kepeillä päätti sitten olla pujottelematta ensi ohjauksella. Kulma ei ollut helpoin, sellainen avokulma. Tultiin vauhdilla putken ja hypyn kautta ja Tabe juoksi vauhdikkaasti keppien vierestä. Toisella yrittämällä meni sitten kepit hyvällä rytmillä ja loppuun asti. Keski jopa hienoista vedätystä. Keinulla annoin puomikäskyn, joten neiti taisi luulla juoksevansa puomia. Sen verran komia oli lentokeinu. Taben ensimmäinen! Näistä meille tuli sitten kymmenen pistettä ja keppien kiellon korjaamisesta johtuen myös kolmisen sekunttia yliaikaa. Suoritusnopeus oli kyllä tabemaisen vauhdikasta!

Toinen rata meni ehkä vielä paremmin, vaikka päädyttiinkin hyllylle. Tabe bongasi putken liian aikaisin. Hetken mietin radan keskeyttämistä, mutta tulin siihen tulokseen, että kyseessä ei ollut tottelemattomuus vaan huono ohjaus. Jatkettiin siis rataa. Tällä kertaa kepit tehtiin mallikelpoisesti. Tabe tuli kepeille sellaista vauhtia, että hetken epäilin, pystyykö jatkamaan toiseen väliin. Kyllä pystyi! Ja keinu tehtiin mallikelpoisesti, kun muistin kertoa, että kyseessä on siis kiikku! Saattoi tuo kyllä muistaakin, että siinä lennetään, jos ei hidasteta.  Lopullinen sijoituksemme oli 15 noin neljäkymmenen joukossa, mutta olo oli kuin voittajalla!

Eilinen vahvisti tunnetta AST:n kisojen jälkeistä tunnetta, että Tabe alkaa olla kisakunnossa! Kiva päästä kokeilemaan viikon kuluttua, onko tunne oikea; silloin otetaan viikonlopun aikana viisi starttia!