Nyt sitten on virallisesti kevät! Vappu meni jo. Kotikoivu lähes hiirenkorvilla. Ehkä jo huomenna. Vietettiin vappu mökillä. Ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen, etten viettänyt vapunpäivää agilitykentällä. No, kun kukaan ei järjestänyt kisoja pk-seudulla. Ei edes epävirallisia. No joo, olishan niitä kisoja ollut vähän kauempana, mutta nyt oli jotenkin sellainen fiilis, että päätin viettää erilaisen vapun. Agiliidoton vappu!

Siis mökillä.  Isäntä, minä, esikoinen ynnä tuleva vävyni. Ja toki koko koiralauma: Pilvi, Riesa ja Tabe. Yksi oli joukosta pois, Wilma. Ensimmäinen kerta mökillä ilman Wilmaa. Kyllä siinä kyynel vierähti.

Vapunpäivänä pistäydyimme Karjaalla. Lähtötohinassa oli salaattitarvikkeet unohtuneet kotiin. Joten suuntasimme lähimpään ABC-myymälään ostoksille. Emme olleet ainoat. Parkkipaikalla melkoinen kuhina ja sisällä perhekunnittain porukkaa. Sekä kaupassa että Hesessä. Ilmeisesti vappulounaalla. Nyt kun sitten olimme Karjaalla, päätimme tutkailla paikallista vapunviettoa. Totesimme, että sitä ei ole. Karjaan keskustassa ei montaakaan ihmistä näkynyt. Ei vappupalloja, ei serpentiinejä. Ei minkäälaisia törähdyksiä, tyhjiä skumppapulloja.  Ei vappumarsseja. Vain yksi valkolakki.  No joo, S-marketin parkkipaikalla oli ilmapallomyyjä. Mutta ei asiakkaita. Tai no, ehkä yksi. Hieman hämmentyneinä palasimme mökille tippaleipien ja siman pariin.

               1272825081_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                                   Pylly vasten pyllyä, pum-pum