Että mulla on fiksu ja osaava koira! Ihan totta! Treeneistä jäi niin hyvä mieli. Vaikka Tapsa sanoikin, että sitten treeneissä oli jotain vikaa, jos ohjaaja lähtee hymyillen kentältä. No, ehkä hää ei kuitenkaan ihan tosissaan ollut. Mutta joka tapauksessa.

Aluksi näytti, että ei tuu mitään: suora putki jonka jälkeen hyppy takaa. Tuntui aika mahdottomalta ajatukselta voittaa Tabe juoksussa ja ehtiä kierrättää se hypylle. MUTTA, se onnistui! Tosin ei johtunut olemattomasta juoksutaidostani, vaan siitä, että Tabe kesti hienosti lejeeröinnin!  Rata meni kuta kuinkin näin: kepeille mentiin tosi tiukassa kulmassa, jonka jälkeen käännös ohjaajan puolelle eli oikealle ja keppien suuntaisesti pari hyppyä takaisin päin. Tämän jälkeen käännös vasemmalle pari hyppyä ja putkeen, joka oli keppien suuntaisesti. Ja tässä sitten teimme tämän lejeeröinnin: lähetin Taben hypyiltä putkeen, itse jäin keppien toiselle puolelle ja näin ehdin kutsumaan sitä putken toisessa päässä sen verran, että sain ohjattua jonkinlaiselle sylkkärillä kiertämään hypyn. Voikos tätä tämän selkeämmin selvittää!

Joka tapauksessa, temppu onnistui! Samoin radan loppuosa, jossa oli pimeää putkenpäätä, putkenpään ohitusta ym. Tabe oli erittäin kuulolla ja teki just, mitä pyysin. Että se tuntui hyvältä! Tosin, Tabe on jo pitkään ollut tosi kiva treenikaveri. Vielä kun saatais muutama vastaava suoritus kisaradalla niin sais uskoa itseensä. Kyll me vielä! Nollat ovat huulilla