Lauantaiehtoo, kohta saunaan. Mutta sitä ennen tässä ajan kuluksi muutamia mietteitä. Ei mitään syvämietelmiä, lähinnä jonkin sortin tajunnanvirtaa? Mitä nyt mieleen tulee.

Ja ensimmäiseksi tulee tää talvi: olis jo ohi! Tätä on kestänyt jo ihan riittävän pitkään. Kevät, alahan tulla! Tänään tosin oli upea talvipäivä ja aurinko paistoi. Jopa lämmitti! Pitkästä aikaan, näin tuntuu, käytiin parillakin kävelylenkillä Tabsun kanssa. Eikä varpaat palelleet ollenkaan. Tabekin oli ihan innokkaasti menossa mukana.

Huomenna ollaankin sitten taas menossa kisaamaan, Masalaan tällä kertaa. Sitä viimeistä nousunollaa kakkosiin metsästetään. Ollaan metsästetty aika ahkerasti, mutta aina on jotenkin onnistunut livahtamaan meidän ulottumattomiin. On se kumma! Kuin märkä saippua. Kun jokin homma toimii, toinen brakaa. Viime kisoissa lähtö ja kepit ovat olleet kunnossa, mutta kontakteista ei tietoakaan. Tulee mieleen juoppo lintu: kun nokka on alhaalla, on perä pystyssä ja päin vastoin. Ois se mukavaa, kun kaikki kerrankin toimisi. Kyse kun ei ole siitä, ettei tuo osaisi. Ei tosiaankaan, treeneissä kontaktit tehdään viimeisen päälle! Mutta näinhän se menee muillakin: kyllä se treeneissä osaa!

Riesalla ja Mimmillä sen sijaan on homma toiminut nyt tosi hyvin: Riesa sai pari viikkoa sitten viimeisen sertin ja on nyt sitten agilityvalio. Viime viikonloppuna pari sitten onnistui saamaan tuplan ja näin ollen pääsevät ensi kesänä kisaamaan Suomenmestaruudesta! Ovat lopultakin päässeet hyvään tulosvarmuuteen. Onnea heille! Ehkä mekin löydetään se joku päivä. Toivottavasti se päivä on huomenna.

-6,3 kg!