Käytiin sitten Purinalla virallisissa. Tulos tuli ja kontaktit pelas. Mutta lähtö ei toiminut. Enkä ees tajunnut ennen kuin katsoin videolta: karkasi pentele! Siksi ryhtäsi keskelle keppejä. Tähän tulen tulevaisuudessa puuttumaan ankaralla kädellä. Siis lähdössä karkailuun.

Muuten olin rataan tyytyväinen. Vauhti oli yllättävänkin hyvä vaikka lämpö oli vielä helteen puolella. Aattelin aluksi, ettei Tabsu kuumalla kovaa juokse. Mutta juoksipas vaan. Yliaikaa meille kertyi tuosta keppikiellosta. Lisäksi Tabe pyörähti ennen keinua, jolla myös paloi aikaa, kun haettiin oikeaa asentoa alastulolla. Lopussa ohjaajalta loppui puhti ja ohjaus unohtui. Melkein onnistuin saamaan Taben uudestaan kepeille viimeisen hypyn sijaan. Joten hylly oli todella lähellä!

Lisäksi kun katselin rataa videolta, huomasin ilokseni ja yllätyksekseni, että liikkumisessani oli häivähdys juoksunomaisia askeleita. Ainaskin muutama. Ehkä lihaskunnon kohentaminen jossain vaiheessa alkaa tuottaa tulosta. Ehkä joskus voin jopa todeta juosseeni. Tätä toivon ja toivossa on mukava elää.