Olen siirtynyt uuteen elämänvaiheeseen, mummouteen! Tämän onnen minulle soi tammikuun 25. päivänä syntynyt pikkuprinsessa. Söpö kuin mikäkin, vaikka muistuttaakin aika ajoin Winston Churchilliä. Mutta ihana vauva, kuinkas muuten. Ja kysehän on Ellun ja Teemun Hempukasta, Hemppis kavereiden kesken. Oikea nimi paljastuu vasta kastetilaisuudessa maaliskuun alussa. Siihen asti hän on vauveli. Oma nimitykseni on vielä hakusessa, samoin Timon.

Mummohuuruisena ollaan myös kisattu Taben kanssa. Ja edelleen ollaan kakkosissa. Yllätys? No, miten sen ottaa. Olisin itse jo kovasti halukas kisaamaan kolmosissa. Tiedä sitten, miten siellä pärjättäis. Mutta ihan käytännön syistä. Voitais kisata Mimmin ja Riesan kanssa samoissa kisoissa. Joten ei tässä auta kun yrittää parhaansa ja sen on riitettävä.

Käytiin toissa viikonloppuna Lohjalla Show Linkin hallilla kääräisemässä kaksi hyllyä. Ihan peruskamaa. Ei ihan katastrofiratoja jos ei nyt mitään hehkutettavaakaan.

Viime viikonloppuna BAT järjesti sitten ensimmäiset kisat Vuokkoset Areenalla. Areenassa? No, joka tapauksessa, Vuokkosissa. Lämmin kisahalli olikin eetvarttia pakkasen huidellessa 20 asteen paremmalla puolella. Lauantaina kisasivat ykköset ja kakkoset kahden radan edestä, sunnuntaina kolmoset kolme kisaa. Me Tabsun kanssa siis lauantaina.

Ensimmäinen rata oli Saviojan Annen hihasta vetämä rata. Kiva sinänsä, etenevä ja mukana mukavia koetinkiviä. Tabe oli hyvässä vireessä, odotti lähtölupaa rauhassa, teki kauniit kontaktit ja kepeillemenosta olen tosi tyytyväinen. Sen verran tiukan takaaleikkauksen tein. Mutta mistä se hyl? Tabe pujahti A:n alla olevaan putkeen A;n sijasta. Johtui ihan itestäni. Olin sijoittunut vähän liian lähelle ja olisin voinut toki ohjatakin paremmin. Mutta Tabe oli .

Toinen rata oli Johanna Nybergin käsialaa. Eikä meillä siinäkään huonosti mennyt.  Tuli sentään tulos! Vitonen ja jonniin verran lisäaikaa, kun vaadin Tabelta onohvia keinulla. Siinä tärvääntyi lähes kymmenen sekunttia. Vitonen tuli kyseiseltä keinulta, kun vastasta kättä käyttäen sain Taben kiertämään keinun. Hyvä minä!

Kyllä se vaan on niin, että peilistä löytyy nykyisin meidän epäonnistumistemme syypää! Mutta on se nolla ollut nyt viime aikoina niin lähellä. Niin lähellä! Että jospa se ensi viikonloppuna ropsahtais. Ja vielä sitten pari lisää. Sijoituksilla. Tätä odottaen.