Viimeisiä viedään. Siis tämän vuoden päiviä. Ja senhän kuulee! Menee yli ymmärryksen, miksi noita paukkeita ja räjähdyksiä pitää pamautella jo päiviä ennen h-hetkeä! Ja vielä viimeiset  viikon parin päästä vuoden jo vaihduttua. Onko se niin vaikeaa ajoittaa siihen uudenvuoden yöhön? Yksikin yö on pitkä, kun pitää katsella panikoivaa koiraa! Onneksi sekä Wilma, Tabe että Riesa eivät paukkeesta pahemmin välitä. Pilvi sen sijaan suostuu vain pikaisesti käymään äärimmäisen hädän hetkellä ulkona. Ja pian kotiin. Ja tätä kestää nyt sitten pari viikkoa! GRRRRRRRR !!!!!!

Vuoden vaihtuessa käynnistyy myös Taben virallinen agiura. Enää ei peloita niin kauheasti. Käytiin epävirallisissa seuran sisäisissä kinkunsulatuskisoissa ja Tabe käyttäytyi ihan mallikelpoisesti. Voitti nollalla möllimöllien kisan. Teki jopa kaikkien kokoluokkien nopeimman ajan! No, mikäs siinä, kun sai luukuttaa täysiä putkista putkiin. Mölliradalla sitten tuli tulokseksi pari kieltoa ja rutkasti aikaa, kun tyttö keksi, että A:n harjalla on kiva katsella. Ja olla katseltavana - nimi velvoittaa?

Kokeiltiin me kisaavien rataakin.Muuten hyvä, mutta kepeillä sitten tuli virheitä. No, niitä treenataan! Tänään näytti jo lupaavalta. Teki kepit molemmilta puolilta ja loppuun asti. Monta kertaa. Tuntuu aikas kivalta, kun möllikoiran kanssa ei tarvi miettiä, miten pitäisi sijoittua, jotta kepit jäisivät 'oikealle' puolelle. A:n alastuloakin treenattiin. Olen jättänyt namialustan pois alastulolta, joten Tabella on selvästi ongelmia tajuta, mihin kohtaa pitikään pysähtyä. Täytynee yrittää uudelleen häivyttää pikkuhiljaa tuo alusta.

Huomenna vielä treenit. Aattona jätetään väliin, ettei Tabe pääse pelästymään pauketta ja vuoden ensimmäisenä päivänä lähdetään esikatsastamaan Hyvinkään halli. Päivä väliä ja seuraavana sitten tapahtuu.