Kyllä nyt kelpaa! Sain perheeltäni synttärilahjaksi upeat sinivalkoiset vinokepit. Joten ei kun kepit autoon ja mökille. Mahtuivat jopa hyvinkin autoon, sillä keppien teline oli jaettuna neljään osaan. Tosi kätevää kuljetusta ajatellen. Ja kun päästiin mökille, niin ensimmäiseksi kaksi viikkoa kasvanut nurmikko lyhyeksi ja kepit kentälle. First things first.

Arvaa sopii, että tänä kesänä treenataan keppejä. Sekä vinoina että suorina, ohjureilla ja ilman. Olen viime aikoina miettinyt, miten saisin edulliset mutta toimivat ohjaimet ja lauantaina sen sitten hokasin: patenttivanne! Ja sehän toimi. Mitattiin isännän kanssa sopivan pituiset pätkät, taivutettiin päät ja voilá - toimivat ohjaimet. Ja loppusilaus jeesuteipillä, jotta hienot kepit eivät turhia naarmuuntuisi. Neljä ohjainta: kaksi molempiin päihin. Ja hinnaksi tuli noin kymmenen euroa. Upea keksintö, vaikka sen itse sanonkin.

Ohjatut treenit jäävät nyt kesätauolle, mutta mökillä jatketaan treenejä. Vielä kun isäntä saa rakennettua A:n, niin estevalikoima alkaa olla ihan hyvä mökkikalusto: puomi, rengas, 5 hyppyä, pituus, pussi, kaksi putkea, kepit. Kaikki esteet eivät ehkä ole aivan sääntöjen mukaiset, mutta ajavat asiansa.

1244403126_img-d41d8cd98f00b204e9800998e