Alkaakohan olla ennätys. Meinaan meidän hyllyputki. Okei, onhan siellä tuo yksi nolla, mutta kuiteskin. Tänään Purinalla kerrytettiin hyllykokoelmaa jälleen yhdellä.  Mutta, erona alkuvuoden hyllyihin, ihan viimeiset hyllyt ovat olleen suurelta osin meikäläisen aiheuttamia. Kehitystä se on sekin.

Tänään käytiin kääräisemässä hylly ATD:n kisoissa. Tabe oli pienessä, isännän mukaan suuressa paniikissa tullessaan hallille. Timo siis toimi kepona ja toi Taben lämmittelylenkillä Purinalle. Itse ajoin Golfilla ilmoittautumaan. Paniikista ei kuitenkaan ollut tietoakaan kun Tabe näki minut. Pelkäsköhän raukka, että joukuu isännän kanssa radalle?

Tabe rauhoittui mukavasti ennen rataa ja asettaessani sen lähtöön, näin että tänäänkin kuunnellaan mammaa. Tosin videolta huomasin, että Tabe lähti liikkeelle hetkeä ennen lupaa, ts. varasti aavistuksen verran. Samoin kontaktit ovat siinä ja siinä, kun en malta odottaa tai vaatia siltä sellaisia, joita tehdään treeneissä. Tiedän tiedän. Itsellenipä tässä kuoppaa kaivan!

No joka tapauksessa. Rata alkoi kolmen hypyn suoralla, siitä 180 asteen käännös ja A. Taben käännös meni hiukan pitkäksi, joten paluulinjalla olikin viereinen putki, ei A. Harmi vaan, etten reagoinut riittävän ajoissa vaan käsky tuli vasta siinä vaiheessa, kun Taben kuono oli jo putkessa. Hetken herpaantuminen ja hylly tuli. Tabe oli toki kuulolla, kääntyi saman tien putkesta pois kun käsky kävi. Eli hylly olisi mahdollisesti voinut olla vältettävissä, jos olisin ollut vähänkin hoksaavampi.

Kepit sujuivat taas hienosti loppuun saakka. Että tuntuu mukavalta, kun Tabe on alkanut suorittaa keppejä myös kisoissa. Ja hyvällä vauhdilla. Taas yksi vakiongelma voitettu. Ainakin toistaiseksi. Lopussa tuli pari-kolme pyörähdystä, kun unohdin hetkeksi radan ja sitten olinkin jo aika jäljessä loppusuoralla. Eteen -käskyä on nyt viimeistään alettava treenaamaan tosissaan.